PKO-isännöinti- ja toimistopalvelut

Lapuan PKO-isännöinti- ja toimistopalvelut

Tarvitsetko isännöitsijää?

Mitä jos valitsisitte meidät vastaamaan taloyhtiönne hallinnosta? Tarjoamme laadukasta ja asiantuntevaa palvelua. Etunamme on pitkän linjan kokemus ja vahva osaaminen. Sinä voit asioida meidän kanssamme juuri sillä tavalla kuin haluat- ja silloin, kun haluat. 

Me

Laadukas asiakaspalvelu on meille sydämen asia. 

Pirjo Koivumäki

Päävastuullinen isännöitsijä

KTM, LKV, ITS-isännöitsijä. Olen työskennellyt jo vuosikymmenten ajan sekä isännöintitoimiston vastuunalaisena isännöitsijänä että opetusalalla.

Tavoitat minut halutessasi joko soittamalla 045 619 7655 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pko-toimistopalvelut.fi 

Sauli Koivumäki

Tekninen isännöitsijä

Olen koulutukseltani rakennusmestari. Aikaisemmin olen toiminut valtion rautatieasuntojen paikallisisännöitsijänä, vastuualueenani kiinteistöt. 

Minut tavoitat numerosta 045 639 8459 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pko-toimistopalvelut.fi

Mauno Salo

Isännöinti ja laskutus

Olen IAT-isännöitsijä, aikaisemmalta koulutukseltani automaatioinsinööri. Osallistun yrityksessä laskutukseen, vuokravalvontaan sekä muihin isännöitsijän tehtäviin. 

Onko sinulla kysyttävää laskutuksesta tai omasta maksutilanteestasi? Laitathan minulle ensisijaisesti sähköpostia etunimi.sukunimi@pko-toimistopalvelut.fi. Minut tavoitat numerosta 045 2617 525

Yrityksemme on vuonna 2012 perustettu perheyritys

Tarjoamme korkealaatuista ja ammattitaitoista isännöinti- ja kirjanpitopalvelua vankalla kokemuksella. Meidät tavoitat joustavasti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kotitoimistomme on avoinna sopimuksen mukaan. Yritys työllistää osa-aikaisesti koko perheemme. 

Meille on tärkeää, että jokainen asiakas pystyy asioimaan kanssamme juuri sillä tavalla, kuin hän itse haluaa. Meille siis saa myös soittaa tai tulla käymään. 

Olemme isännöintiliiton jäsenyritys

Panostamme isännöintiosaamiseemme ja ylläpidämme korkeaa osaamista yrityksessämme. Noudatamme hyvää isännöintitapaa ja isännöitsijän eettistä ohjeistusta.