Etsitkö luotettavaa ja asiantuntevaa isännöitsijää?

Jos vastaus on kyllä, otathan yhteyttä, voimme varmasti auttaa. Etunamme on pitkän linjan kokemus ja vahva osaaminen. Voit asioida kanssamme juuri sillä tavalla kuin haluat - ja silloin kun haluat.

Isännöinti

Asiantuntevaa palvelua isännöinnissä ja talohuollossa Etelä-Pohjanmaalla ja muualla Suomessa. Keskitymme taloyhtiön kokonaisvaltaiseen hallinnointiin ja huolehdimme päivittäisistä tehtävistä sekä asukkaiden tarpeista. Voit luottaa siihen, että hoidamme isännöintitehtävät ammattitaidolla ja luotettavasti, kilpailukykyiseen hintaan.

Taloyhtiökirjanpito

Tarjoamme taloyhtiöille erikoistunutta kirjanpitopalvelua, jossa tinkimätön tarkkuus ja vankka ammattitaito ovat avainasemassa. Huolehdimme ammattimaisesti taloyhtiön taloushallinnosta ja kirjanpidosta. Tuotamme asiakkaillemme selkeät raportit, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa täsmällisesti ja ajantasaisesti.

PKO-isännöinti on 2012 perustettu perheyritys

Tavoitat meidät joustavasti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kotitoimistomme palvelee sopimuksen mukaan.

Mauno Salo

Toimitusjohtaja, IAT Isännöitsijä

Vastaan yrityksen isännöinnistä, laskutuksesta ja muiden juoksevien asioiden hoitamisesta. Olen koulutukseltani IAT-isännöitsijä ja automaatioinsinööri.

Olen sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. Minuun voit ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä missä tahansa asiassa. Minut tavoitat numerosta 045 2617 525 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pko-toimistopalvelut.fi

Pirjo Koivumäki

KTM, LKV, ITS

Olen työskennellyt jo vuosikymmenten ajan sekä isännöintitoimiston vastuunalaisena isännöitsijänä että opetusalalla. Tällä hetkellä hoidan erityisesti taloyhtiöiden kirjanpitotehtäviä.

Tavoitat minut soittamalla 045 619 7655 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pko-toimistopalvelut.fi

Sauli Koivumäki

Tekninen isännöitsijä

Olen koulutukseltani rakennusmestari. Aikaisemmin olen toiminut valtion rautatieasuntojen paikallisisännöitsijänä, vastuualueenani kiinteistöt.

Minut tavoitat numerosta 045 639 8459 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pko-toimistopalvelut.fi

Töihin tai harjoitteluun meille?

Etsitkö harjoittelupaikkaa tai pitkäaikaista ja reilua työnantajaa? Voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen info @ pko-toimistopalvelut.fi. Työskentely on mahdollista tilanteesta riippuen Lapuan ja / tai Seinäjoen toimistoilla.
Opinnäytetyön aihe etsinnässä?

Opinnäytetyön aihe etsinnässä?

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan opiskelijoille myös opinnäytetyön aiheita.

Soita, laita viesti tai tule vaikka käymään!

Meidät tavoitat juuri silloin kun haluat - ja juuri sillä tavalla kuin haluat.

Tule käymään

Kotitoimistomme sijaitsee osoitteessa
Lankkutie 6, 62100 Lapua

Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa
Seuralantie 5, 60220 Seinäjoki, 
jossa olemme tavattavissa sopimuksen mukaan

Soita meille

Mauno Salo 045 2617 525
Pirjo Koivumäki 045 619 7655
Sauli Koivumäki 045 6398 459

Ota yhteyttä