Tietoa meistä

Lapuan PKO-Isännöinti- ja toimistopalvelut Oy on perustettu vuonna 2012 Lapualle. Yrityksen toiminta oli alkuun päätoimen ohella tehtävää sivutoimista työtä, josta vastasi yrityksen perustaja Pirjo Koivumäki. Toiminnan ytimessä oli alusta asti halu tuottaa ihmisläheistä ja ammattitaitoista palvelua järkevään hintaan.

Vuosien saatossa yrityksemme on kasvanut vakaaksi luottokumppaniksi kaiken kokoisille taloyhtiöille. Yrityksen omistus on siirtynyt jo Pirjolta seuraavalle sukupolvelle, mutta ajatus ihmisläheisestä ja kustannustehokkaasta toiminnasta ohjaa yhä tekemistämme vahvasti.

Tarjoamme monipuolisia isännöinti- ja taloushallintopalveluita kaiken kokoisille taloyhtiöille. Toimipisteemme sijaitsevat Lapualla ja Seinäjoella, mutta palvelemme asiakkaita laajasti eri puolilla Suomea.

Olemme panostaneet erityisesti kahteen asiaan: henkilökohtaiseen palveluun ja mahdollisuuteen asioida sujuvasti sähköisesti. Ymmärrämme, että eri yksilöillä on erilaiset tarpeet asioinnin suhteen. Toiset haluavat henkilökohtaista palvelua puhelimitse, kun taas toiset haluavat hoitaa sähköisesti kaiken mahdollisen, myös kokousosallistumiset. Meidän kanssamme jokainen saa tehdä oman valintansa haluamastaan asiointitavasta.

Arvot, visio ja missio

Arvomme

Toimintamme perustuu seuraaviin arvoihin:

  • Läpinäkyvyys: Uskomme avoimuuteen kaikessa toiminnassamme. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että toimintamme on rehellistä ja selkeää. Teemme kaikkemme, jotta asiakkaat saavat kaikki tarvitsemansa tiedot päätöksenteon tueksi.
  • Kustannustehokkuus: Tavoitteenamme on tarjota taloudellisesti järkeviä ratkaisuja, jotka säästävät asiakkaidemme resursseja. 
  • Asiakaslähtöisyys: Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme aina vastaamaan heidän odotuksiinsa.
  • Yhteistyö: Uskomme vahvaan yhteistyöhön sekä asiakkaidemme että yhteistyökumppaneidemme kanssa. Yhdessä voimme saavuttaa parempia tuloksia ja tarjota kattavampia palveluita.

Visiomme

Visiomme on olla taloyhtiöiden luotettavin kumppani, joka toimii aina taloyhtiön etu edellä. Mitä ikinä teemmekin, teemme sen varmistaaksemme, että taloyhtiön tarpeet ja tavoitteet saavutetaan tehokkaasti ja kestävästi. Haluamme olla toimija, joka tunnetaan korkeasta laadusta, luotettavuudesta ja asiakaslähtöisestä palvelusta.

Missiomme

Missiomme on tarjota taloyhtiöille kokonaisvaltaisia isännöinti- ja toimistopalveluita, jotka helpottavat hallituksen, osakkaiden ja asukkaiden arkea sekä varmistavat kiinteistöjen pitkäaikaisen hyvinvoinnin. 

Isännöintiliiton jäsenyritys ja luotettava kumppani

Olemme Isännöintiliiton jäsenyritys ja olemme sitoutuneet noudattamaan isännöinnin eettistä ohjeistusta. Huolellisuus ja asunto-osakeyhtiön edun mukaan toimiminen ovat työtämme ohjaavia keskeisiä arvoja. 

Olemme myös Vastuu Groupin Luotettava kumppani. Voit luottaa siihen, että hoidamme velvoitteemme asianmukaisesti. 

Tiimimme

Mauno Salo

Toimitusjohtaja

Olen koulutukseltani IAT-isännöitsijä sekä automaatioinsinööri. Osallistun yrityksessä aivan kaikkiin tehtäviin, joten minuun voit ottaa yhteyttä asiaan kuin asiaan liittyen.  

Sähköpostini on muotoa etunimi.sukunimi@pko-toimistopalvelut.fi. Minut tavoitat numerosta 045 2617 525.

Pirjo Koivumäki

Kirjanpitäjä

Koulutukseltani olen KTM, LKV ja ITS-isännöitsijä. Olen työskennellyt jo vuosikymmenten ajan sekä isännöintitoimiston vastuunalaisena isännöitsijänä että opetusalalla.

Tavoitat minut numerosta 045 619 7655 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pko-toimistopalvelut.fi 

Sauli Koivumäki

Tekninen isännöitsijä

Olen koulutukseltani rakennusmestari. Teen osa-aikaisesti tarpeen mukaan teknisen isännöinnin tehtäviä ja hoidan muita juoksevia asioita, kuten tiedottamista.

Minut tavoitat numerosta 045 639 8459 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pko-toimistopalvelut.fi

Heli Salo

Harjoittelija

Opiskelen parhaillaan isännöinnin ammattitutkintoa, johon liittyy runsaasti työharjoittelua. Olen aikaisemmilta koulutuksiltani KTM ja tradenomi. Taloushallinnon tehtävät ovat mielenkiinnon kohteenani ja vapaa-ajalla tykkään värkkäillä kaikenlaista, kuten vaikka nämä kotisivut. Toivottavasti törmäillään!

Jukka Salo

Toimistoassistentti

Työskentelen osa-aikaisesti ja teen toimiston avustavia tehtäviä ja huolehdin taloyhtiöiden ostoreskontrasta.  

Sähköpostini on muotoa etunimi.sukunimi@pko-toimistopalvelut.fi.

Ota yhteyttä

Osoite

Seuralantie 5, 60220 Seinäjoki
Puistotie 2, 62100 Lapua
Toimisto auki sopimuksen mukaan.

Postiosoite: Lankkutie 6, 6200 Lapua

Sähköposti

info@pko-toimistopalvelut.fi
mauno.salo@pko-toimistopalvelut.fi

Puhelin

Mauno 045 2617 525
Sauli 045 639 8459
Pirjo 045 619 7655

Yhteydenottolomake
Scroll to Top